O NAS

ATLAS Projekt je specializirano podjetje na področju projektiranja, razvijanja, proizvajanja, servisiranja in vzdrževanja vojaških in civilnih naprav, dronov za profesionalno rabo in daljinsko vodenih sistemov, aparatov za varnost in usposabljanje ter posebne opreme.

Ker se svet hitro razvija, je ATLAS Projekt usmerjeno v prihodnost in tehnološke inovacije. Podjetje vlaga veliko sredstev v raziskovanje in razvoj ter projektiranje najnaprednejših produktov, ki jih zaznamuje inovativen in sodoben dizajn. Vsi izdelki so skladni z mednarodnimi standardi in zasnovani na podlagi izkušenj usposobljenih raziskovalcev in projektantov.

Najpomembnejši adut ATLAS Projekt je osebje, kateremu sledijo tridesetletne izkušnje, težnja po inoviranju, visoka tehnologija in dovršeni sistemi projektiranja, sodobna oprema, strogo nadzorovanje in preverjanje proizvodnega procesa, natančno testiranje in visoko usposobljeno osebje.

ATLAS Projekt lahko izpolni vse zahteve strank in se uvršča v sam vrh mednarodnih letalskih in varnostnih programov.
»Ad agendum noscere« (spoznati zato, da ukrepamo) je moto podjetja ATLAS Projekt, ki poudarja njegovo poslovno filozofijo, ki stremi k vzpostavljanju tesnega sodelovanja in partnerstev s svojimi strankami in sodelavci.
Tehnološke inovacije, zanesljivost, dizajn in kakovost so to, v kar verjamemo pri podjetju ATLAS Projekt.

Storitve

ATLAS Projekt ponuja naslednje storitve:

Civilne Aplikacije

ATLAS Projekt se ukvarja s proizvodnjo, prodajo in opravljanje storitev z Droni.

 

 

PREGLEDI NA OBRATIH

TOPLOTNI STRUKTURNI PREGLEDI

KULTURNI SPOMENIKI

VAROVANJE OKOLJA

NARAVNE NESREČE IN REŠEVANJE

KMETIJSTVO

BRANDS

Smo trgovci naslednjih blagovnih znamk:

 

 

Kontakt

* Required Fields

ATLAS Projekt D.o.o.

Ulica XIV – divizije 14
3000 Celje – Slovenija

Email: info@atlasprojekt.com